Viață grea în Seria A pentru SCM Poli. Handbaliștii au debutat cu stângul în faza grupelor din play-off

Alb-violeții de la SCM Poli au început play-off-ul cu stângul, după o înfrângere la primul joc din Seria A, în care au fost repartizați. Bănățenii au pierdut cu 28-23 pe terenul celor de la Dobrogea Sud Constanța, după un meci în care timișorenii nu au găsit resurse să revină în repriza secundă.

Prima repriză a fost relativ echilibrată, cu multe momente în care Poli, care a intrat bine în meci, a și condus. Ultima dată când elevii lui Pero Milosevic au condus a fost în minutul 26, la 10-11. Dobrogea Sud a revenit și și-a asigurat avantajul minim de 12-11 la pauză, de care a știut să țină în repriza secundă. Bănățenii nu au mai putut egala, astfel că gazdele s-au putut și detașa până la diferența finală. Cei mai buni marcatori ai lui Poli au fost Dragas și Marjanovic, fiecare cu 6 goluri, urmați de Fenici, cu 3 goluri, Orbovic și Cîmpan, cu 2 goluri fiecare, Tcaciuc, Milosevic, Pribanic și Sadoveac, 1 gol fiecare. Pentru constănțeni, Crnoglavac  a marcat cele mai multe reușite, 9.

După prima etapă din play-off, în Seria A, Dobrogea Sud e lider, cu 9 puncte, urmată de CSM București, cu 7. Dunărea Călărași are 2 puncte, iar Poli a rămas cu 0. În această fază, mai sunt de jucat cinci meciuri. Deocamdată însă, Liga Zimbrilor se întrerupe deoarece urmează meciuri ale echipei naționale. Poli va juca din nou în jurul datei de 17 aprilie, acasă, cu Dunărea Călărași.