Veterinarii lucrează două luni la mare

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare din Caraș-Severin sunt la muncă pe litoral. O delegație de medici s-a deplasat la malul mării pentru a supraveghea calitatea alimentelor comercializate în sezonul estival.

În perioada 1 iulie – 31 august, Direcția Sanitar-Veterinară a județului a detașat un număr de patru medici veterinari pe litoralul Mării Negre. Prin aceste acțiuni, județul își aduce aportul în cadrul Comandamentului Litoral. Împreună cu medici din toată țara, veterinarii cărășeni efectuează controale și supraveghează sănătatea oamenilor de pe litoral.

Aceşti medici veterinari au fost detaşaţi pe litoral câte două săptămâni, din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare din judeţ, ȋn patru serii. Până acum lucrurile au decurs cum nu se poate mai bine”, a declarat Ion Rădulescu, director executiv Direcţia Sanitară-Veterinară Caraş-Severin.

Până în momentul de față nu au fost înregistrate probleme deosebite pe litoral în ceea ce privește sănătatea celor care și-au petrecut concediile la Marea Neagră. Au fost date amenzi, dar toate neregulile descoperite de inspectori au fost remediate.

Comments

  1. cetățeanul turmentat says:

    Asta da meserie !