„Veștile bune încep să apară! Spitalul Județean de Urgență din Reșița, pregătit de resetare!”

Zvonurile au fost confirmate astăzi! Spitalul Județean de Urgență Reșița are un manager nou, al cărui nume a fost vehiculat ori de câte ori s-a pus problema înlocuirii Cristinei Bacer și în care conducerea Consiliului Județean își pune toată încrederea. „Pe Waldemar Murgu îl recomandă CV-ul”, este de părere vicepreședintele Popovici.

Ceea ce s-a tot zvonit a devenit realitate. Consiliul Județean Caraș-Severin a anunțat oficial cine este, începând de astăzi, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Reșița, după demisia Cristinei Bacer. Waldemar Murgu este de loc din Reşiţa, trăieşte în Timişoara şi a absolvit Dreptul la Arad. A fost manager general al Meggle România, companie de origine germană specializată în dezvoltarea, producerea şi vânzarea produselor lactate şi a brânzeturilor.

Noul manager este unul pe placul conducerii Consiliului Județean Caraș-Severin, acesta fiind desemnat în urma unui acord comun. Cel puțin, asta ne declară vicepreședintele Ionuț Popovici. „A fost o discuție comună, toți am hotărât că este varianta cea mai bună în acest moment. Sigur, CV-ul este în acest moment un reper și o carte de vizită favorabilă Spitalului Județean. Fiind și responsabil Meggle pe Europa de Est, înseamnă ceva. Vrem să fie o resetare a managementului Spitalului Județean, domnul Waldemar având toată susținerea conducerii Consiliului Județean, de altfel, la fel cum a avut-o și doamna Bacer. Trebuie să privim înainte! Încet, încet, Spitalul Județean va intra în normalitate”.

Vicepreședintele Consiliului Județean este optimist, considerând că, de acum înainte, și investițiile în Spitalul Județean se vor face simțite. „Veștile bune încep să apară! Fondurile europene accesate vor produce efecte, în beneficiul Spitalului Județean și în beneficiul tutorelui, Consiliului Județean, care a făcut eforturi financiare considerabile pentru ca aceste lucruri să se întâmple!”, a mai declarat Ionuț Popovici în exclusivitate pentru Express de Banat.

Prima conferință de presă a noului manager, care poate rămâne în funcție maximum 6 luni (până în 3 martie 2019), este programată miercuri, atunci când vor fi anunțate oficial și planurile pentru redresarea spitalului, care a ajuns, în ultima vreme, într-o situație critică.

CITEȘTE ȘI: Cristina Bacer, disponibilă pentru oricine. Doar vicepreședintele Popovici a refuzat-o!