[VIDEO] Luminița Jivan, președinte PSD Caraș-Severin! Atac violent la adresa lui Ion Mocioalcă!

Ținută la distanță de ceva vreme de Ion Mocioalcă, dar de nedezlipit de Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, Luminița Jivan e pregătită să conducă organizația județeană PSD Caraș-Severin!

Cel puțin așa apreciază Adrian Torma, primar al orașului Moldova Nouă și președinte al organizației liberale din orașul de la Dunăre. Acesta a lansat un atac fără precedent la adresa deputatului Ion Mocioalcă, arătându-i ușa din dos. „Carașul are politicieni cu tupeu. Domnul președinte Mocioalcă a avut tupeul să mă condiționeze crezând că sunt un individ care pune botul la orice zvon. A încercat și a încercat cu foarte mulți primari. La un moment dat, vedeam mulți primari, care nu sunt din PSD, chemați la tot felul de discuții. Și eu am fost chemat! Nu cred că astfel de oameni ar trebui să mai facă politică în județul Caraș-Severin și o spun cu toată responsabilitatea. Ar trebui să lase oameni mai tineri pentru că PSD are oameni de valoare. Eu am curajul să o nominalizez pe Luminița Jivan, care oricând ar putea să capitalizeze mult mai bine decât actuala conducere a PSD-ului, care e orientată pe plăcerile lui Bachus și pe plăcerile buzunarului”, a declarat Adrian Torma, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro.

O zi mai târziu, acesta a dat nas în nas cu Ion Mocioalcă la ședința Consiliului Județean. Nu s-au evitat, ba dimpotrivă, au schimbat replici chiar în fața camerelor de filmat. „Onorabilii consilieri locali de la Moldova Nouă au greșit. Ambițiile și orgoliile pe care le au nu trebuie să funcționeze în cadrul unor proiecte europene. Eu nu am avut o discuție cu ei, dar urmează să am. Este o prostie inimaginabilă ca să renunți a aduce bani europeni în județul Caraș-Severin, care și așa are mult prea puține fonduri pentru că noi trebuie să dăm dovadă de ambiții prostești ca în cazul Moldova Nouă”, i-a spus liderul PSD lui Torma, scuzându-se oarecum pentru votul negativ dat în mai multe rânduri de consilierii locali PSD din Moldova Nouă unor proiecte inițiate de edilul-șef.

Torma a scos atunci telefonul mobil și i-a arătat lui Mocioalcă un mesaj pe care l-ar fi primit de la un social-democrat din Clisura Dunării. Era o amenințare cu moartea! „PSD nu e un partid de maici venite de la Mănăstirea Călugăra. E un partid complicat, cu foarte mulți membri”, a venit replica de la Mocioalcă, odată cu sfatul de a sesiza organele de cercetare penală.