Veștile bune circulă… cu trenul!

Vești bune pentru turiștii din România și nu numai care își doresc să circule cu trenul pe prima linie ferată montană din țară. Din acest weekend, cele două vagoane plecate din Oravița pentru revizie vor fi acasă, gata de noi călătorii pe Semmeringul Bănățean.

Din acest sfârșit de săptămână, trenul care face legătura între Oravița și Anina prin intermediul primei linii ferate montane din România va avea din nou 4 vagoane. Cele două garnituri preluate de CFR pentru revizie în urmă cu 4, respectiv două luni s-au întors în Gara Oravița și sunt gata pentru turiști.

Așadar, trenul este pregătit să onoreze cererea tot mai mare din partea călătorilor, având disponibile de acum 268 de locuri.

Elevii beneficiază de 100% reducere în baza carnetului de elev+CNP, studenții beneficiază de 50% reducere în baza legitimației de student+CNP, iar pensionarii beneficiază de 50% reducere în baza cupoanelor de pensie roșii.

expresb 1000x100

Prețul unui bilet este de 14 lei/sens, biletele putând fi achiziționate fie online, fie fizic de la toate casele de bilete CFR din țară, de la fiecare agenție de voiaj CFR sau direct din tren de la controlor.

Trenul pleacă zilnic din Gara Oravița la ora 11.15, ajunge la Anina la ora 13.15, de unde plecarea se face la ora 14.40.

Sursă foto: Andrei Constantinescu

1000 x 200 gif