Vești tot mai bune! Aproape 250 de persoane, vindecate de medicii de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara!

Aproape 250 de pacienți, tratați la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, au primit bucuroși vestea că două teste, efectuate la un interval de 24 de ore, au rezultat negativ.

Numai ieri au fost anunțate 17 externări, iar astăzi alți 10 pacienți au fost introduși pe lista celor vindecați. În total este vorba despre 242 de persoane, dintre care peste 140 sunt din județul Timiș. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu care spune că până acum au fost înregistrate 361 de persoane în tot județul, ceea ce înseamnă 0.53 de îmbolnăviri la mia de locuitori.

„Altfel spus, avem, la nivelul județului Timiș, un infectat cu SARS-CoV-2 la 1.900 de locuitori, cumulativ în timp, de la începutul pandemiei”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Datele oficiale arată că 31 de cadre medicale fac parte din bilanțul total al celor infectați în Timiș. La nivel național au fost confirmate 8.418 cazuri, dintre care 1.730 au fost declarate vindecate. În ceea ce privește numărul deceselor, acesta a ajuns, la nivel național, la 417.