Vești bune pentru caransebeșeni. Rețeaua de iluminat public se extinde pe 100 de străzi

Consiliul Local Caransebeș a aprobat în ședință de îndată proiectul privind extinderea iluminatului public pe raza municipiului, un proiect în valoare de aproape 13,5 milioane de lei.

Contribuția proprie a municipalității este de 441.866 de lei, ceea ce reprezintă cheltuieli neeligibile ale proiectului, cât și cei 2% contribuție proprie din valoarea eligibilă a proiectului în cuantum de 260.715 lei.

Primarul Felix Borcean a fost împuternicit de Consiliul Local să semneze toate actele necesare și contractul de finanțare pentru modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și are ca termen de finalizare doi ani de la aprobarea finanțării de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest. Rețeaua de iluminat se va întinde pe 52 de km și 100 de străzi.

Edilul Caransebeșului a subliniat că, în ciuda vremii mohorâte și a sumbrului (pre)campaniei electorale, se întâmplă și lucruri importante pentru comunitatea gugulană.