Premierul Orban l-a ales pe primarul Filimon!

Mare sărbătoare mâine în comuna cărășeană Măureni! Pentru prima dată în istoria localității, un prim-ministru se va afla în vizită oficială!

Victoriile zdrobitoare obținute în orice fel de scrutin de către liberalul Brian Filimon la Măureni, dar și performanțele sale administrative l-au adus în atenția conducerii centrale a Partidului Național Liberal și, totodată, a șefului Guvernului. A avut grijă să se audă de lucrurile bune de la Măureni și Marcel Vela, atât în calitate de președinte PNL Caraș-Severin, cât mai ales din postura de senator, când a luat cuvântul în Parlament și a vorbit despre Brian Filimon. Astfel, Ludovic Orban vine mâine în Caraș-Severin, dar singura întâlnire oficială e programată în comuna Măureni.

„Într-adevăr, mâine avem musafiri de seamă în comuna noastră. Sunt onorat să fiu gazda premierului României, Ludovic Orban, a ministrului de Interne, domnul Marcel Vela, și a altor oameni importanți care vor participa la recepția lucrărilor de asfaltare străzi în localitatea Măureni, investiție a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții”, a declarat primarul Filimon pentru expressdebanat.ro.