Gazul, în linie dreaptă la Caransebeș! Proiect de 2,5 milioane de lei

Se vorbește de introducerea gazului și în cartierele municipiului unde locuitorii tânjesc după acest lux de ani întregi, însă iată că Felix Borcean dă vestea cea bună: încep lucrările de extindere a rețelei de gaz.

Primarul municipiului Caransebeș a semnat autorizația de construcție pentru extinderea gazului în cartierele Valea Cenchii, Gară și Teiuș.

Edilul urbei spune că acest proiect cu finanțare de la bugetul local este poate cel mai important din ultimul timp pentru comunitatea locală.Am semnat autorizația de construcție pentru lucrarea mult așteptată. Este una din zilele importante pentru comunitatea noastră”, menționează primarul Caransebeșului.

Edilul urbei de pe Timiș și Sebeș mai menționează că valoarea proiectului este de 2,5 milioane de lei, lucrările vor începe în cel mai scurt timp și se vor încheia în toamna anului viitor.

Rețeaua de gaz se va introduce pe străzile Valea Cenchii, Calea Timișoarei, Godeanu și Corcana. Racordarea se va face în conducta de pe strada Tudor Vladimirescu, iar conducta va parcurge străzile Țarinei, Cazărmii, Gării, Nicolae Bălcescu, Valea Cenchii, Calea Timișoarei, Godeanu și Corcana.