Demisia Luminiței Jivan nu schimbă nimic în PSD Caraș-Severin!

Plecarea fostului lider social-democrat din partid n-a surprins pe nimeni și nu face niciun fel de valuri în filiala condusă acum de Silviu Hurduzeu.

Imediat ce a renunțat la funcția de președinte PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan a preferat să nu se mai implice în partid, rezumându-se la activitatea sa de parlamentar. Mai apropiată de liberali și de ecologiști în ultima vreme, Luminița Jivan n-a surprins pe nimeni cu anunțul plecării sale din PSD. A fost o mutare de mult cunoscută, drept dovadă și reacția președintelui Hurduzeu.

„Am aflat despre decizia Luminiței Jivan de a demisiona din PSD Caraș-Severin. În ultima perioadă, Luminița Jivan nu a mai fost alături de organizația noastră. Eu consider că, dacă ești un luptător adevărat, rămâi și lupți, îți asumi tot ce ai făcut și ce nu ai făcut, mai ales în momentele decisive. Luptătorul adevărat are meciuri în picioare și nu abandonează, iar în politică, de obicei, nu rezistă decât cei care nu renunță niciodată”, a comentat președintele interimar al PSD Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Luminița Jivan a plecat din PSD! De lângă oamenii extraordinari, dar și de lângă jigodiile partidului!