Vești bune în județul Timiș! Sub 25 de pacienți, internați la Spitalul „Victor Babeș”

Cazurile de coronavirus din județul Timiș sunt într-o continuă scădere. După ce mai multe zile la rând nu au fost confirmați noi pacienți, veștile bune continuă să curgă. În ultimele 24 de ore au fost externate de la Spitalul „Victor Babeș” șapte persoane.

De la începutul pandemiei, în unitatea sanitară de la Pădurea Verde au fost internate peste 560 de persoane, cele mai multe din județul Timiș. În ceea ce privește vindecările, datorită colectivului medical de la Spitalul „Victor Babeș”, a fost înregistrată o rată de 87,4%, cu un număr de aproape 500 de pacienți care s-au bucurat de vestea dublei testări negative. Ultimele date arată că mai sunt internați 24 de bolnavi COVID-19. Din păcate, au fost înregistrate și 48 de decese.

Bilanțul a fost publicat de primarul Nicolae Robu, iar datele furnizate nu coincid cu cele oferite de Grupul de Comunicare Strategică deoarece sunt luați în calcul și bolnavi din alte județe care au fost transferați la Spitalul de Boli Infecțioase din orașul de pe Bega. La totalul de îmbolnăviri se adaugă pacientele și bebelușii tratați tot în Timișoara, dar la Maternitatea Bega. Este vorba despre alte 22 de persoane.