Vești bune de la Maternitatea Bega din Timișoara! Bebelușul care a dezvoltat o formă medie de COVID-19 dă semne de însănătoșire!

untitled design set 970x90 px

Medicii de la Maternitatea Bega din Timișoara au tratat 20 de paciente de când unitatea sanitară a fost declarată spital COVID-19. Ultimul bebeluș dezvoltase o formă medie a bolii, dar evoluția sa este una favorabilă, spun specialiștii.

La Maternitatea Bega mai sunt internate cinci lehuze, depistate pozitiv, dintre care una va fi externată astăzi. Este vorba despre mămica din Lupeni, care a fost internată inițial la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal, acolo unde au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus. Veștile bune continuă și în cazul nou-născutului din Timișoara care a dezvoltat o formă medie a bolii.

„Avem cinci lehuze, dintre care una se externează astăzi, mămica de la Lupeni. Și avem trei nou-născuți care sunt încă în monitorizare. Mămicile toate sunt bine, asimptomatice, unele au terminat, altele sunt în curs de efectuare a tratamentului. Nu am avut niciun fel de probleme privind starea de sănătate a lor. Nou-născutul, ultimul care a venit, cu formă medie, cu pneumonie interstițială are evoluție bună, se alimentează, deci evoluția este favorabilă”, a declarat, pentru Express de Banat, Marius Craina, medicul responsabil de pacienții cu coronavirus internați la Maternitatea Bega.

publicitate ziar expresb 1000x100

De asemenea, astăzi și mâine va fi retestat unul dintre bebelușii diagnosticați cu COVID-19. Dacă două teste, efectuate la o distanță de 24 de ore, au rezultat negativ, cel mic va putea pleca acasă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/