Șoferii rămași cu permisele reținute pot da testele pentru restituire! IPJ Timiș prezintă programul

Vești bune pentru șoferii cu permisele reținute! Testul pentru restituirea carnetului se reia din 23 aprilie. IPJ Timiș prezintă programul examinărilor și face o serie de recomandări.

Testul de cunoaștere a regulilor de circulație se susține în zilele de luni și joi, de la ora 12.00, la sediul Serviciului Rutier de pe bulevardul Take Ionescu, nr. 44-46. Șoferii se vor prezenta pentru susținerea examenului cu 30 de minute înainte de începere. Actele necesare includ cartea de identitate și dovada reținerii permisului de conducere în original. Dacă dovada înlocuitoare a permisului a fost pierdută, conducătorii auto pot prezenta o declarație pe proprie răspundere eliberată de un notariat public. IPJ Timiș recomandă celor care vor susține testul să fie echipați, pe lângă instrumentul de scris cu pastă albastră, cu mască și mănuși de protecție.

Examenul de cunoaștere a regulilor de circulație poate fi susținut doar de conducătorii auto cărora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare. Pentru solicitări, persoanele interesate pot scrie un email, în care să precizeze și numărul de telefon la care pot fi contactați, la adresa rutiera@tm.politiaromana.ro.