Veste bună pentru timișoreni! Umbreluțele vor pluti din nou peste strada Alba-Iulia!

Umbreluțele se întorc pe Alba-Iulia! Nicolae Robu promite că aranjamentele care au devenit un simbol al primăverii pentru timișoreni vor fi montate în viitorul apropiat. Primarul a spus că florile care erau destinate pentru Timfloralis au fost amplasate în centru tot pentru „sufletul” privitorilor.

Primarul a promis că umbreluțele de pe strada Alba-Iulia se vor întoarce cât de curând. Aranjamentul a devenit o tradiție pentru timișorenii și vizitatorii orașului, care se bucură de sutele de umbreluțe amplasate deasupra trecătorilor. „N-am stabilit când, dar trebuie să ne pregătim să punem umbreluțele pe strada Alba-Iulia. Atunci când vom ieși în oraș trebuie să ne simțim bine și cred că în sezonul acesta orice timișorean, și nu numai timișorenii, când iese în centru, parcă simte nevoia să vadă și umbreluțele. Noi trebuie să ne îngrijim și de sufletele noastre, umbreluțele nu costă așa de mult și ne permitem să le punem din nou, fără niciun festival.”, a declarat Nicolae Robu.

Tot pentru „sufletul” timișorenilor au fost montate aranjamentele florale. Nicolae Robu spune că normele de distanțare socială trebuie respectate, dar nu le este interzis cetățenilor să admire sau să se fotografieze cu florile destinate inițial pentru festivalul anulat. „Apelurile sunt către timișoreni să respecte toate regulile de conduită stabilite pentru perioada de pandemie, dar asta nu înseamnă că nu au dreptul să își bucure sufletele cu acele aranjamente atât de frumoase.”, a explicat primarul.