Veste bună pentru elevii timișoreni! Traseul liniei de transport școlar S3 a fost prelungit

mbmr 1000x100

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că traseul liniei de transport școlar S3, care pornește de pe strada Mareșal Constantin Prezan și continuă pe Bd. Sudului, ajungând pe B-dul C. D. Loga, a fost prelungit începând de astăzi.

Traseul liniei de transport școlar S3 (Mareșal Constantin Prezan – bulevardul Sudului – bulevardul C. D. Loga) a fost prelungit, începând de astăzi, până pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strada Drubeta.

Traseu dus/întors: de pe strada Mareșal Constantin Prezan, de la bucla de întoarcere a liniei 15 troleibuz, continuă pe strada Mareșal Alexandru Averescu până la intersecția cu strada Drubeta.

Stații dus/întors de pe linia S3 vor fi următoarele: „Averescu” (situată la intersecția străzii Mareșal Alexandru Averescu cu Calea Martirilor 1989, după intersecție – sensul spre strada Drubeta), perechea de stații Profi Averescu (situate pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu străzile Teodor V. Păcățean, sensul spre strada Drubeta, și Martir Alexandru Ferkel-Suteu –  sensul spre bulevardul Sudului, dupa trecerea de pietoni, lângă magazinul Profi), perechea de statii Profi Drubeta (situate pe strada Mareșal Alexandru Averescu, la intersecția cu strda Drubeta, în fața magazinului Profi – sensul spre bulevardul Sudului, respectiv lângă stația de taxi, la aprozar –  sensul spre strada Drubeta), Prezan (stație existentă L15 troleibuz, situată pe strada Mareșal Constantin Averescu la intersecția cu Calea Martirilor 1989, sensul spre bulevardul Sudului, la Baricada), Ivan (situată pe strada Mareșal Constantin Prezan cu strada Nicolae Ivan, lângă spălătoria auto – sensul spre bulevardul Sudului).

Muzeul TM

Ora de plecare de la capăt de linie se face de la Profi Drubeta, la ora 07.05.

Sursa foto: opiniatimisoarei

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/