Verificări la Sânnicolau Mare! Amenzi date, permis reținut și două arme confiscate

verificari, control

Polițiștii au verificat dacă în Sânnicolau Mare și împrejurimi se respectă ordonanțele militare. Autoturisme, cetățeni, firme și posesori de arme au fost controlați de organele legii. S-au aplicat 55 de sancțiuni și au fost confiscate două arme.

Agenții de Poliție au desfășurat duminică acțiuni pe raza orașului Sânnicolau Mare și secțiilor rurale pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Principalul scop a fost verificarea respectării ordonanței militare. Din cele 41 de autoturisme, 102 persoane legitimate, 6 societăți comerciale verificate, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale. 36 dintre amenzi privesc nerespectarea regimului rutier și 12 – nerespectarea măsurilor de circulație. Un șofer a rămas fără permis și trei mașini fără certificate de înmatriculare. La un control din cele patru făcute la deținătorii de arme, într-un caz s-a constatat săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. Ca urmare, au fost confiscate o armă cu aer comprimat, o armă cu alice și patru cartușe.

La acțiune au participat 12 polițiști de ordine publică, 2 lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, 7 lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, 2 lucrători din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice și un criminalist.