LINIA ÎNTÂI! Mesaj impresionant de solidaritate pe cerul Timişoarei pentru cei implicaţi direct în lupta contra noului virus

Îşi lasă deoparte temerile şi luptă în prima linie împotriva noului virus. Vorbim despre medici, asistenţi, infirmieri, dar şi despre alte structuri, poliţişti, jandarmi sau reprezentanţi ai Armatei. Lor le-a fost adresat astăzi un mesaj impresionant şi inedit de mulţumire. Cerul Timişoarei a fost traversat de un avion care pe o pânză a avut scris „LINIA ÎNTÂI”.

Autorii acestui demers inedit de solidaritatre au fost cei de la Aero West Buziaş, care au transmis şi un mesaj cu această ocazie.

„Dragii noştri, ştim cu toţii că trecem printr-o perioada dificilă, însă nu trebie să uităm că în timp ce unii dintre noi stăm acasă cu familia, alţi eroi stau izolaţi de toţi cei dragi, muncesc ore în şir, iar riscul la care se supun este de neimaginat. Noi, echipa Aero West, vrem să mulţumim tuturor celor din linia întâi şi vom survola deasupra Timişoarei cu acest mesaj. Sperăm să aducem un strop de bucurie în inimile tuturor din prima linie şi recunoştinţă în inimile noastre. Mulţumim şi multă sănătate tuturor”, au transmis cei de la Aero West Buziaş.

Avionul a trecut peste cele mai importante unităţi spitaliceşti din Timişoara, Spitalul Judeţean, Spitalul „Victor Babeş”, Spitalul Municipal şi Spitalul Militar. Autorii au făcut un gest de solidaritate simbolic, dar cu impact pentru cei care au admirat astăzi cerul Timişoarei.