Vela și Popa dirijează avioanele Wizz Air pe ruta Timișoara – Montpellier!

vela popa dunca

Primarul municipiului Reșița și senatorul Marcel Vela se implică pentru ca aeroporturile din Timișoara și Caransebeș să fie puncte de plecare pe noi rute aeriene.

Nelu Popa a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că e foarte posibil ca de pe Aeroportul Traian Vuia Timișoara să se zboare în curând spre un nou oraș din Franța ca urmare a lobby-ului făcut alături de senatorul Marcel Vela. Președintele Vela își face treaba acolo unde este, am reușit să avem o relație cordială, bună. Președintele Vela ne susține în demersul nostru de a pune o cursa charter Wizz Air Montpellier -Timișoara.”, a spus primarul Reșiței.

Nici aeroportul din Caransebeș, repus pe harta aeroportuară de omul de afaceri Gabriel Olariu, nu e mai puțin important, spune Nelu Popa. „Prietenului meu Romeo Dunca i-am spus că aș încerca să fac mai multe lucruri pro active pentru aeroportul din Caransebeș pentru că este un as pe care îl avem în mânecă și ar trebui să profităm de el.”, a precizat edilul Reșiței. Romeo Dunca a promis într-adevăr multe lucruri legat de aeroport, dar deocamdată a reușit prea puțin.