Niciun vot negativ pentru „Anghel Saligny” de la Caransebeș!

caransebes

Consilierii locali caransebeșeni, reuniți săptămâna aceasta în ședință, au aprobat patru proiecte de hotărâre pentru punerea la punct a zeci de străzi și trotuare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Este vorba despre reabilitarea a nu mai puțin de 31 de străzi, din mai multe zone ale municipiului: Tudor Vladimirescu, Țarinei, Teiușului, Valea Cenchii, Zăganului, I.C. Brătianu, Vf. Pietrei, Corneliu Baba, Pipirigul Mare și Râul Alb, Semenic, Aviatorilor, Muntele Mic, Cloșca, Horia, Sarmisegetuza, George Coșbuc, Zăbranului, Simion Bărnuțiu, Pipirigul Mic, 1 Mai, I.L.Caragiale, Rovine și Arinului, Splaiul Sebeșului, Grădinilor, Luncii, Pajiștei, Dumbravei, Zăvoiului și Florilor, precum și despre modernizarea și extinderea trotuarelor pe străzile Traian Doda, Cetății, Romanilor, Potocului, Calea Severinului, Gării, Traian , Căpitan Iancu Temeș și Poiana.

Întrebat dacă crede în reușita acestor proiecte, primarul Felix Borcean a declarat că este conștient că programul „Anghel Saligny” nu se adresează doar Caransebeșului, explicând și că străzile introduse pentru finanțare sunt și cele mai problematice.

leader board 728 x 90 px

Fiind mai multe proiecte, avem șanse mai mari să le prindem decât dacă le-am comasa pe toate într-unul singur. S-ar putea ca unul dintre ele sau două, trei, patru sau chiar niciunul dintre ele să nu prindem. E posibilă și treaba aceasta. (…) Deocamdată, acestea sunt pe «Anghel Saligny», cu siguranță vom mai avea și pe bugetul propriu. Acestea sunt cele mai problematice. Sigur că nu sunt toate, nici nu am fi putut să le facem pe toate. Ne-ar fi trebuit un proiect mare, de 100 de milioane, dar suntem conștienți că acest program nu este numai pentru Caransebeș. Și atunci am făcut o selecție. Dacă nu eram pregătiți, spuneați că nu am depus niciun proiect, uite că depunem, vedem ce-o fi.”, a punctat primarul Felix Borcean în cadrul ședinței.