Vela și Borcean au ieșit la atac în Săptămâna Patimilor! „PSD se opune dezvoltării județului! E un dezastru, sunt apucături comuniste!”

Liberalii au lansat un atac virulent la adresa social-democraților din Caraș-Severin, acuzându-i că nu fac altceva decât să condamne în continuare județul la sărăcie și subdezvoltare!

După o lungă perioadă în care atât liberalii, cât și pesediștii și-au ținut săbiile în teacă, Marcel Vela și Felix Borcean au ieșit la atac. Chiar în Vinerea Neagră. „Ce face PSD în Consiliul Judeţean şi în consiliile locale din judeţ e un dezastru! La Caransebeş a votat împotriva a două terenuri de sport și a respins extinderea unui investitor străin în oraş. Exact la fel cum s-a opus şi la Reşiţa proiectului cu tramvaiul. Sau cum au votat în Consiliul Judeţean împotriva problemelor sociale de la Anina! PSD se opune dezvoltării județului! Sunt apucături comuniste, din păcate, promovate de oameni tineri”, a răbufnit Marcel Vela într-o conferință de presă prilejuită de vizita lui Ludovic Orban în judeţ.

Președintele PNL Caraș-Severin a ţinut să sublinieze şi faptul că, după ce a fost înlăturat cu încălcarea legii din Consiliul Judeţean, acum instituţia a făcut recurs la sentinţa Tribunalului Caraş-Severin prin care și-a recâștigat calitatea de consilier județean.

Cuvinte la fel de dure a folosit la adresa pesediștilor și primarul Caransebeșului, Felix Borcean, proaspăt confirmat președinte al organizației municipale PNL. În mai multe comentarii pe Facebook, Borcean a taxat modul în care consilierii locali PSD înțeleg să voteze atunci când sunt puse în discuție proiecte importante pentru Caransebeș. „De azi, nu-i mai numesc domni… Azi nu au dat o palmă consilierilor PNL, azi au jignit Caransebeșul. Astăzi mi-a fost rușine că am stat la aceeași masă, aleși de concetățenii noștri. (…)  Nu știu cine-i mână pe ei în luptă, dar e o luptă împotriva comunității. Păcat de cei câțiva consilieri de bun simț, dar care nu au drept de vot. (…) Azi am constatat ceva fără echivoc: ei (PSD) nu vor să se întâmple ceva deosebit în Caransebeș. Elementele distructive sunt Bogdea, Ardelean, Isac (PSD), conduși magistral de un mare strateg – Bebe Iova”, a scris Felix Borcean.

Din tabăra social-democrată, nicio reacție! Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a preferat, cel puțin deocamdată, să nu dea nicio replică în urma atacurilor venite dinspre PNL.