Vela, lider peste Banat. A fost ales vicepreședinte regional!

Biroul Politic al PNL l-a ales pe primarul Caransebeșului Marcel Vela vicepreședinte regional pe zona Banat.

Liderul PNL Caraș-Severin și vicepreședinte executiv la nivel național, va gestiona relația dintre filiale și centru și se va preocupa de bunul mers al fuziunii cu PDL. Marcel Vela are și sarcina organizării și pregătirii a alegerilor de anul viitor în toate cele patru filiale din Banat: Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara.

„Este o nominalizare care mă onorează, dar în același timp mă și obligă, mai ales că urmează un an electoral agitat. Lumea vrea o altfel de politică în România și cred că, în primul rând în Banat, organizându-ne impecabil, putem reuși împreună să avem o altă șansă de dezvoltare regională”, a precizat Ion Marcel Vela, vicepreședinte PNL.

Comments

  1. votant roman says:

    Daca mai permitem sa fim condusi de cloaca penala PSD+PNL+UNPR+ALDE oare nu vom ajunge si noi sa fim refugiati ???? Sa nu uitam ca deja avem patru miliooane de refugiati !! Daca in Romania se traia cel putin decent nu cred ca acesti romani plecau sa munceasca in UE !!!
    Daca le mai permitem sa isi angajeze in toate structurile administrative neamurile si amantele ,acesti baroni locali vor duce Romania spre dezastru !!
    Rusine sa va fie ….
    Incepand cu presedintele de carton Iohannis ,urmat de guvernarea PSD+UNPR+ALDE si nu in ultimul rand “marele ” partid de dreapta (PNL) care pentru ciolan a ajuns carpa aliantei care incet dar sigur distruge Romania !!!