Vela, la ultimul eveniment oficial în fruntea Caransebeșului! [FOTO]

Premieră la Caransebeș, la ceremonia de depunere de coroane de flori cu ocazia Zilei Naționale a Eroilor! Doi primari, primarul în funcție, Ion Marcel Vela, și primarul ales, Felix Borcean, au depus coroane de flori la statuia Generalului Dragalina, eroul caransebeșean al Armatei Române. 

Acest eveniment organizat de primărie și casa de  cultură a fost un prilej de a aduce un pios omagiu celor care s-au jertfit pentru România, pentru Banat și pentru Caraș-Severin. Și este prima dată în istoria Caransebeșului când la un astfel de eveniment participă doi primari: unul în funcție și unul ales, dând dovadă că în Caransebeș normalitatea este la ea acasă.

„Municipiul Caransebeș va avea un viitor bun. Este ultimul eveniment oficial la care eu particip în calitate de primar. În toți acești ani municipiul Caransebeș a știut să-și cinstească eroii și prin prisma faptului că în Slovenia am dus o troiță în memoria elevilor de la Liceul Traian Doda care au căzut pe câmpul de luptă, fie că am donat Ambasadei României din Cehia o troiță în memoria ostașilor români care s-au jertfit pentru țară în cel de-Al Doilea Război Mondial și sunt bucuros că vom începe în viitorul apropiat amenajarea Monumentului Eroilor, Crucea de pe Muntele Mic pe care am primit-o în patrimoniul Caransebeșului de la Consiliul Județean. Așa îi omagiem și îi cinstim pe eroii bănățeni”, ne-a declarat Ion Marcel Vela, primarul în funcție până când va fi învestit Felix Borcean, primarul ales de către caransebeșeni.

Felix Borcean a depus coroane de flori alături de Ion Marcel Vela, dar și alături de reprezentanții Colegiului Național Traian Doda, unde este încă director până în finalul anului școlar. La acțiune au participat reprezentanții Armatei, Detașamentului de Pompieri, Garnizoanei Militare, Poliției municipiului, Poliției locale, precum și instituțiilor publice și partidelor politice din urbea de pe Timiș și Sebeș.