Vela a jurat: „Caransebeşul, cel mai frumos oraş”

Primarul şi consilierii locali aleşi de caransebeşeni pe 10 iunie au depus astăzi jurământul, imediat după ce au fost validaţi pentru a reprezenta interesele municipiului în următorii patru ani.

Ion Marcel Vela nu a vrut să intre cu datorii în noul mandat, astfel că, înaintea depunerii jurământului, i-a înmânat titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Caransebeş sculptorului Eugen Petri. Pentru funcţia de viceprimar au fost două nominalizări, Coco Galescu, propus de USL, şi Nicolae Şelner, nominalizat de PP-DD. Scorul a fost de 12 la 6, astfel că, noul viceprimar al Caransebeşului este Cornel Galescu. „Pentru mine este un moment deosebit. Este o nouă provocare pentru mine, cea mai mare de până acum. Este o mare responsabilitate pentru mine”, a declarat viceprimarul Galescu.
„Vreau să continuăm ceea ce am făcut în ultimii opt ani. Îmi doresc să nu-i dezamăgim pe caransebeşeni, să le facem viaţa mai bună, să fie mândri ce cetatea Caransebeşului. Nu vom mai ţine cont de culoarea politică, de ceea ce a fost în campania electorală. Caransebeşul va fi un exemplu, pentru că aici vom lucra împreună. În cei opt ani de mandat am dovedit că putem lucra împreună. Sunt unul din puţinii primari care aduce la cunoştinţa Consiliului Local orice idee, program sau proiect. Caransebeşul merită cu adevărat să redevină cel mai frumos oraş din Banatul Montan”, a declarat Marcel Vela.