Vela, Frunzăverde și Schelean, la aceeași masă: „Depinde de noi cum ne armonizăm împreună pentru Banat!”

untitled design set 970x90 px

Prima întâlnire a birourilor județene reunite ale Partidului Național Liberal și Partidului Democrat Liberal a avut loc astăzi, la Reșița.

Lucrările ședinței comune au fost conduse de co-președinții Alianței Creștin-Liberale PNL-PDL, Marcel Vela și Valeria Schelean, precum și de vicepreședintele PNL, membru în conducerea operativă a ACL PNL-PDL, Sorin Frunzăverde.

Adresându-se celor prezenți, liderii județeni ai Alianței Creștin-Liberale PNL-PDL au îndemnat la unitate, exprimându-și încrederea în noua construcție politică.

Ceea ce am iniţiat în primăvara anului 2012 s-a realizat acum, la Congresul de fuziune din 2014. Începem o construcție de alt tip, o construcție durabilă. Cred că este cea mai puternică formaţiune politică din România în acest moment”, a declarat cu această ocazie Sorin Frunzăverde.

Președinte al PNL Caraș-Severin și co-președinte al ACL, Marcel Vela a subliniat: „Este un nou început care coagulează dreapta romană mereu dezbinată în ultimii 25 de ani. În Caraș-Severin opțiunile au fost întotdeauna majoritar de dreapta și acum depinde de noi cum ne organizăm și armonizăm împreună în acest drum pentru Banat și România“.

Președinte al PDL Caraș-Severin și co-președinte al ACL, Valeria Schelean s-a declarat încrezătoare în forța celor două partide. „Unificarea dreptei este un deziderat imediat! Electoratul de dreapta își dorește această unificare și sunt convinsă că noua construcție politică va reuși să echilibreze scena politică de astăzi și să dea președintele țării”, a spus președintele PDL al filialei județene.

În cadrul ședinței au fost votați cei 3 prim-vicepreședinți PNL: Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Borduz, primarul comunei Fârliug, și Ioan Cojocariu, consilier județean și director al Casei de Cultură George Suru din Caransebeș.

Tot astăzi au fost detaliate și alte măsuri organizatorice, ședințele reunite urmând a se desfășura lunar.

FOTO: PNL Caraș-Severin

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/