Vela, despre fosta conducere a CJ: „Unii s-au născut nervoși și întâmplător au ajuns în fruntea Consiliului Județean”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, care este și președinte al PNL Caraș-Severin, a făcut recent referire la relația pe care conducerea Aeroportului Caransebeș a avut-o în mandatul precedent cu șefii Consiliului Județean Caraș-Severin, știut fiind faptul că de-a lungul timpului au existat mai multe procese între părți.

Vela nu a scăpat prilejul să-și atace adversarii politici în termeni duri, însă în același timp a lăsat să se înțeleagă că de acum încolo lucrurile se vor schimba radical în Caraș-Severin.

„Relațiile prietenoase (ale SC Aeroport Caransebeș SA, n.r.) cu CJ au fost dificile în ultimii patru ani, pentru că unii s-au născut nervoși și întâmplător au ajuns în fruntea Consiliului Județean. Așa că în acești ani județul a fost la coada clasamentului. Atunci când ai un investitor sau un potențial economic de anvergura unui aeroport, CJ și cei responsabili ar fi trebuit să se ocupe cu prioritate de dezvoltarea unui asemenea pol economic, o poartă deschisă a județului Caraș-Severin spre prosperitate. Din păcate, nu au făcut-o. Actuala conducere va fi alături de tot potențialul județului Caraș-Severin, care poate crea oportunități de dezvoltare, indiferent de domeniu: economic, turistic, aviatic, balnear, inclusiv infrastructură, locuri de muncă sau servicii.”, a ținut să sublinieze Marcel Vela.