Vela: Cei vinovați de tragedia de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț vor fi trași la răspundere!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a convocat, duminică, o ședință operativă la sediul MAI și a transmis că toți cei care vor fi găsiți vinovați de tragedia petrecută la Spitalul Județean din Piatra-Neamț vor plăti.

O echipă mixtă, formată din specialiști în investigații criminale de la nivelul Inspectoratului General al Poliței Române, dar și specialiști din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au mers, din dispoziția ministrului de Interne, Marcel Vela, la Piatra-Neamț, pentru a cerceta cauzele care au dus la producerea incendiului.

„Verificările de la fața locului vin în susținerea activității Parchetului General care gestionează ancheta penală”, transmite MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a convocat, și pentru duminică, o ședință operativă la sediul MAI, la care vor participa secretarul de stat Bogdan Despescu împreună cu inspectorul general al Poliției Române și conducerea Institutului Național de Criminalistică pentru evaluarea situației existente până la această oră și stabilirea de noi măsuri operative, astfel încât cei care vor fi găsiți vinovați de tragedia care s-a produs la Spitalul Județean din Piatra-Neamț să fie trași la răspundere în cel mai scurt timp.

La ora 14.00, ministrul Afacerilor Interne se va deplasa la sediul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de la Ciolpani, unde va participa la videoconferința cu reprezentanții DSP, IGSU din teritoriu, cât și cu demnitarii de la nivel central responsabili pe situații de urgență și sănătate.