Vela: „Borcean nu a «scormonit» îndeajuns în PNL Caraș-Severin! Ar fi găsit și liberali capabili să conducă spitalul din Caransebeș!”

Senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, îl contrazice pe primarul liberal al Caransebeșului, Felix Borcean, și îi transmite că dacă „scormonea” mai bine în PNL Caraș-Severin ar fi dat de Tudorița Nicola, liderul femeilor liberale, care chiar ar fi făcut o figură frumoasă în fruntea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

Reamintim că edilul Caransebeșului a declarat în cadrul unui interviu în redacția Express de Banat că a „scormonit” în rândul partidului să găsească un manager potrivit pentru unitatea medicală și atunci când i-a acordat această funcție pesedistei Mihaela Popovici, și acum când a dat-o afară pe Popovici și l-a numit pe fostul director de la Caromet. Marcel Vela nu a dorit să comenteze „telenovela” dintre Popovici și Borcean, însă a precizat că Tudorița Nicula ar fi fost în domeniu, dar și fosta șefă de la Ambulanța Caraș-Severin, Daniela Popescu, demisă tot pe linie politică, spune Vela.

„Nu vreau să spun că e o minciună, dar pentru adevărul istoric vreau să spun doar că a uitat că Tudorița Nicula ar fi vrut și ar fi îndeplinit condițiile. La concursul de anul trecut s-a înscris și fosta șefă a Ambulanței Caraș-Severin, Daniela Popescu, care, ce să vezi?, a fost dată afară de PSD, care și voia și îndeplinea condițiile, și care s-a retras în urma unei reclamații, care nu a fost luată în seamă de Borcean. Deci, pentru adevărul istoric, nu s-a scormonit la partid și nu s-a găsit pe nimeni”, a spus Marcel Vela.

Președintele PNL Caraș-Severin a mai spus că pe noul manager de la spitalul din Caransebeș nu-l cunoaște și nu vrea să se pronunțe asupra lui, însă a auzit lucruri bune despre el și cu siguranță nu este membru PNL în Caraș-Severin.