Vela aruncă bomba în Valea Domanului: „Putem gândi o soluție şi pentru Liga I!”

Primarul Caransebeşului nu a uitat aroganţele reşiţenilor la adresa gugulanilor după victoria din tur, 3-1 pentru Metalul pe municipalul din Parcul Teiuş, şi a replicat după frumoasa revanşă de ieri din Valea Domanului. Mai mult decât atât, a lăsat să se înţeleagă faptul că, dacă Reşiţa chiar nu e în stare să revină în prima ligă, va gândi o soluţie pentru ca FC Caransebeş să reprezinte judeţul la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc.

Marcel Vela a preferat să urmărească online meciul dintre Metalul Reşiţa şi FC Caransebeş, dar a trăit intens fiecare fază şi la final a avut parte de o mare satisfacţie, care răsplăteşte eforturile şi încrederea administraţiei locale în toţi cei implicaţi în acest proiect. Primarul Caransebeşului a acceptat să vorbească pentru expressdebanat.ro despre victoria gugulanilor de ieri, ocazie cu care a taxat atitudinea reşiţenilor de la sfârşitului meciului din tur: ,,Vă răspund exact cu cuvintele lui Opriţa după meciul de la Caransebeş din 25 octombrie: «O victorie meritată, scorul a fost cam mic, după părerea mea. Tot ce au făcut ei a fost o întâmplare. Le-am dat trei goluri că aşa meritau. Adversarii noştri nu aveau cum să reziste la presingul pe care l-am făcut… Era un mare ghinion dacă nu câştigam această partidă…» Adaug doar că, spre deosebire de Metalul Reşiţa, acum FC Caransebeş a învins jucând cam jumătate de meci în zece oameni şi această atitudine de învingători mă face să fiu mândru de jucători, de Alin Artimon, de galerie şi de toţi suporterii echipei”.

Entuziasmat de ceea ce a văzut ieri, dar şi de ceea ce se întâmplă în fiecare zi la FC Caransebeş, edilul-şef gândeşte mult mai departe. „Sincer, îmi pare rău de galeria rosso-nero care merita mai mult, de Metalul Reşiţa, dar în fotbal, ca şi în viaţă, este bine să îţi laşi loc de bună ziua şi să îţi respecţi adversarul. Le doresc succes la promovare, pentru că Banatul de Munte merită o echipă de Liga I. La volei o va oferi în continuare Caransebeşul, dar dacă este nevoie… putem gândi o soluţie şi pentru fotbal”, a afirmat Vela.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Stimate domnule primar, cu adânc respect (pentru ce aţi făcut pentru fotbal)ţin să vă atenţionez că Reşiţa are ECHIPĂ de prima ligă în fotbal care chiar dacă nu e pe teren mare, este de fotbal în sală în varianta futsal. Şi încă ceva, ea nu este ca voleiul din Caransebeş pe poziţie ameninţată cu retrogradarea şi atrage în sala polivalentă aproximativ cam acelaşi număr de spectatori ca voleiul din minunatul dumneavoastră oraş!

  2. Vlad says:

    numai un pupincurist ca Dan Stanciu ăsta poate debita stupizenia cu, Caransebeşul în Liga I ! stupidule… Liga naţională se numeşte primul eşalon, dar eşti un ziarist de doi bani…