Vela a confirmat! Lasă Primăria Caransebeș pentru șefia Consiliului Județean!

explo 1000x200

Informația dată în premieră de Express de Banat, cu privire la candidatura lui Marcel Vela pentru Consiliul Județean, a fost confirmată oficial de liderul PNL Caraș-Severin!

Express de Banat a anunțat joi seară, după întâlnirea liberalilor gugulani, că planurile PNL-ului s-au schimbat din nou și că Marcel Vela va renunța la candidatura pentru încă un mandat de edil-șef al Caransebeșului în favoarea lui Felix Borcean, Vela urmând să intre în competiție cu Ion Mocioalcă pentru șefia Consiliului Județean.

„Este o decizie pe care am tot amânat-o pentru că ştiţi foarte bine cât iubesc Caransebeşul şi locuitorii lui. Totuşi, voi lăsa oraşul pe mâini bune pentru că Felix Borcean va duce mai departe proiectele mele, iar eu voi fi doar la o distanţă de 40 de km. Însă, la fel de mult ţin la toţi cărăşenii şi la acest judeţ de care nu m-am îndepărtat niciodată, indiferent de fotoliile cu care am fost ofertat. Ştiţi de ce candidez la Consiliul Judeţean? Pentru că şi cărăşenii ţin la mine, demonstrând asta prin două sondaje efectuate în ultima perioadă. PNL a obţinut procente foarte bune. Acest fapt mă onorează, mă bucură, dar mă si obligă. Nu va fi uşor, pentru că nu candidez doar eu, însă pe mine ca om, politician, preşedinte de partid mă ajută simpatia de care se bucură Partidul Naţional Liberal, susţinerea de care mă bucur eu şi colegii mei. Cred că împreună cu Jaro Marşalic şi toţi consilierii judeţeni putem aplica modelul Caransebeș în tot judeţul Caraş-Severin, un judeţ ce poate deveni o Elveţie a României. Nu mă aventurez să spun că voi face minuni, pentru că minunile ţin trei zile, iar mie îmi plac lucrurile ce durează şi care sculptează timpul pentru generaţiile care vin după noi. Aşadar voi face tot ce îmi stă în putinţă să fac lucruri durabile. Pentru judeţ, pentru cărăşeni, cu ei alături!“ a declarat Marcel Vela pentru caon.ro.

banner 970 x 250