Nicio surpriză! Mocioalcă și PSD Caraș-Severin îl susțin pe condamnatul Liviu Dragnea!

explo 1000x200

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat ieri definitiv în dosarul Referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Nu la unul, ci la doi ani de pușcărie cu suspendare! De parcă asta ar conta și ar însemna ieșirea din viața politică!

Deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, are lipici foarte mare la penalii social-democrați. După ce i-a adus în vizită la Reșița pe rând pe Liviu Dragnea, Dan Șova, Victor Ponta, Ilie Sârbu, Darius Vâlcov și alții, toți cu dosare penale, acum își declară solidaritatea și sprijinul și cu condamnați definitiv.

„Organizația Județeană PSD Caraș-Severin îl susține pe Liviu Dragnea la conducerea partidului pentru că avem încredere în el, pentru că împreună cu  Liviu Dragnea am reparat greșelile și nedreptățile lăsate de regimul  Băsescu și pentru că așa este normal, moral și corect. Sprijinul față de Liviu Dragnea ni-l vom arăta prin câștigarea alegerilor locale și alegerilor parlamentare din acest an,de către organizația noastră”, a anunțat Mocioalcă.

Interesant este că, recent, tot cu ocazia unei vizite la Reșița, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, vorbea despre criteriile de integritate pe care le-a stabilit partidul. „Noi avem niște criterii de integritate și un cod de integritate destul de draconic. Este draconic și o să vedeți că îl vom respecta!”, afirma Neacșu. Cât este de draconic și cum este respectat ne-a convins Ion Mocioalcă!

banner 970 x 250