Vela a câștigat alegerile în PNL înainte să înceapă Congresul!

2021 09 25 10 17 35
untitled design set 970x90 px

Președintele liberalilor cărășeni este și liderul liberalilor din Regiunea Vest, fiind confirmat în această poziție de toate numele grele al partidului din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin!

Pe lângă funcția de președinte, pe care și-o dispută Ludovic Orban și Florin Cîțu, la Congresul PNL de la Romexpo sunt puse la bătaie și ale poziții importante în partid. Pentru una dintre ele, de vicepreședinte, responsabil de Regiunea Vest, Banat, candidează senatorul Marcel Vela. Despre acesta se poate spune că a și câștigat funcția de vicepreședinte PNL, deoarece niciun alt lider din zonă nu și-a depus candidatura. De altfel, cu ocazia conferinței județene de alegeri a PNL Caraș-Severin, când Vela a fost ales pentru un nou mandat, pe rând, Alina Gorghiu, Alin Nica, Gheorghe Falcă sau Siegfried Mureșan l-au ridicat în slăvi pe fostul ministru al Afacerilor Interne și l-au recunoscut ca fiind liderul Regiunii Vest. Astăzi, nu va fi altceva decât o confirmare a faptului că Marcel Vela e liberalul care se bucură de cea mai mare cotă de încredere în cele patru județe. Lucru confirmat și de rezultatul alegerilor parlamentare.

„Trebuie să dezvoltăm Banatul cu proiecte europene și programe guvernamentale complementare, care să lege și să ajute unitar toate cele patru județe din Regiunea Vest”, a declarat Vela pentru expressdebanat.ro, chiar înainte să intre la Romexpo.

Președintele PNL Caraș-Severin s-a ferit să spună cu cine votează pentru funcția de președinte, deși e ușor de intuit că Ludovic Orban este opțiunea sa. „Fiecare delegat al filialei PNL Caraș-Severin votează așa cum consideră, nu există un mandat imperativ pentru a vota cu vreunul din cei doi candidați!”, a reamintit Marcel Vela.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/