Vedetă Playboy, imagine a liniei vestimentare de la Rocker’s Challenge

Cei care pun pe picioare cele două festivaluri Rocker’s Challenge de pe Cheile Nerei au găsit o metodă inedită de promovare a întregului concept. De altfel, una dintre cele mai titrate reviste dedicate sexului masculin și-a îndreptat atenția asupra frumuseților locale.

Ideile de promovare ale Banatului de munte au fost cele care au dat naștere celor două festivaluri de pe malurile Cheilor Nerei. Noutățile nu încetează să apară în cadrul Rocker’s Challenge, organizatorii venind constant cu idei care mai de care mai condimentate care să scoată conceptul din tipare.

Tot din ideea de promovare, Cheile Nerei au ajuns și pe coperta celei mai citite reviste pentru bărbați, Playboy. Astfel, coperțile din iulie și decembrie ale anului 2013 au avut la bază ședințe foto de excepție realizate în zonele pe care Rocker’s Challenge le promovează intens. Aurora Marchesani, Lena Rohozneanu și Diana Păunescu au coborât pentru câteva momente de pe copertele deocheate pentru a încerca atracțiile pline de adrenalină ale zonei.

Playboy-Romania-December-2013 cop-iul-aug

Tot pentru promovare am organizat și două shootinguri pe Cheile Nerei cu echipa de la Playboy. Coperțile din iulie și decembrie au fost realizate în zonă. Am fost cu fetele de la Playboy și la tiroliană, și prin mai multe locuri din zonă”, a explicat Radu Anderca, cel care a pus bazele întregului concept.

Surprizele nu se opresc aici, însă. Tot pentru promovare, dar și din nevoia de nou și inedit, organizatorii au pus pe roate și o linie vestimentară care să poarte în desene colorate amprenta întregului concept. Fiind un proiect serios, piesele vestimentare sunt realizate după viziunea unor talentați designeri cu experiență în domeniu.

lena garnic

Pentru că vedetele Playboy se integrează perfect în decorul de pe Cheile Nerei, imaginea liniei vestimentare ce va fi inugurată odată cu festivalurile care se anunță în această vară a fost tocmai prima reșițeancă dezbrăcată de inhibiții pe copertele Playboy. Lena Rohozneanu și-a etalat  frumusețile împodobită de creațiile marca Rocker’s Challenge.

Pentru că muzica de calitate nu se servește decât într-o ambianță care să încânte și auzul, și ochii, focoasa reșițeancă poate fi admirată în toată splendoarea sa purtând piesele vestimentare puse spre vânzare.

lena garnic lena garnic