Vasilescu se întoarce în Primăria Băile Herculane!

Găsit complet nevinovat de toate instanțele de judecată după ce a fost acuzat inițial de comiterea unei întregi pleiade de infracțiuni, Nicușor Vasilescu este cerut cu insistență în fotoliul de primar al orașului-stațiune de pe Valea Cernei.

Vasilescu a demarat în urmă cu mai mulți ani un amplu proiect prin care Băile Herculane să renască. A rezolvat multe probleme, altele necesită timp sau chiar au fost abandonate. Al doilea său mandat de primar, în care ar fi trebuit să se vadă cele mai multe rezultate, a fost întrerupt brusc de către procurori. Și-a demonstrat nevinovăția, iar oamenii din Herculane îi cer să revină la Primărie. Nu de alta, dar mediul privat a început să investească bani mulți, iar actuala administrație publică nu reușește să ajute cu nimic. Ba dimpotrivă, acceptă kitsch-ul și dezordinea care afectează afaceri de multe zeci de milioane de euro. 

Nicușor Vasilescu nu are doar suportul oamenilor din Herculane, ci și sprijinul Luminiței Jivan. „Voi merge să vorbesc cu organizația PSD Băile Herculane, dar eu am spus deja că am avut ceva proiecte începute cu fostul nostru primar de acolo, cu Nicușor Vasilescu. Opțiunea mea pentru Primăria Băile Herculane este Vasilescu, dar va trebui să merg să vorbesc și cu organizația, dar cred că și colegii sunt în mare parte în asentimentul meu”, a declarat șefa PSD Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro.