„Locul meu este în Parlamentul României, de acolo sunt foarte utilă Carașului! Silviu Hurduzeu este prima variantă!”

Șefa PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, a lămurit aproape definitiv strategia social-democraților pentru alegerile de la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin. 

Dată ca posibil candidat pentru șefia administrației județene, Luminița Jivan spune că își dorește mai degrabă încă un mandat de parlamentar, pentru Palatul Administrativ din Reșița Silviu Hurduzeu fiind un candidat redutabil. „Nu ascund că mă regăsesc foarte bine în ceea ce fac în momentul de față la București cu colegii mei în Parlament, cred că pot să fiu utilă mult mai mult colegilor din Caraș și cărășenilor până la urmă din poziția pe care o am acum la București. O să fiu utilă în a canaliza spre Caraș-Severin investiții și finanțări către cărășeni și către tot ce înseamnă Caraș-Severin, infrastructura de aici”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro. 

Silviu Hurduzeu a fost deja propus pentru a candida la Consiliul Județean de către organizația locală din Caransebeș, iar Luminița Jivan a spus în mai multe rânduri deja că actualul președinte CJ va avea sprijinul social-democraților pentru încă un mandat. Dacă va fi vot uninominal sau nu, asta contează mai puțin, crede Jivan, și asta pentru că PSD a rămas o forță în Caraș-Severin, în ciuda rezultatelelor de la ultimele două rânduri de alegeri. „Eu cred că pe noi ne-ar avantaja până la urmă să fie vot uninominal, așa văd eu că ar trebui să fie normal. Trebuie să existe un președinte, oamenii trebuie să știe pe cine votează, că altfel votezi o listă, se pun la masă niște oameni și-și fac jocurile. Se vor face sondaje în PSD Caraș-Severin, vom băga cel puțin 4-5 nume, vedem cu cine este cel mai bine și împreună cu organizația vom decide, dar repet, locul Luminiței Jivan este în momentul de față în Parlamentul României, cred că de acolo sunt foarte utilă Carașului și mă regăsesc foarte mult în ceea ce fac, mai ales că fac parte din Comisia de Buget Finanțe, ceea am făcut de-a lungul anilor în cariera mea. Vin din director de sucursală județeană de bancă, asta e experiența mea pe finanțe bănci și mă pliez foarte bine în acea comisie. Eu am spus mereu însă că Silviu Hurduzeu este președintele nostru de Consiliu Județean și normal ar fi prima variantă”, a mai spus Luminița Jivan.