NEWS ALERT. Accident cumplit pe DN 6! Mașină de poliție, făcută praf!

Traficul este paralizat pe Drumul Național 6, în zona localității Buchin, acolo unde s-a produs un accident grav de circulație. O mașină de poliție a fost distrusă într-un impact puternic în care au fost implicate și două tiruri.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că circulația a fost închisă pe DN 6, la Buchin, în județul Caraș-Severin, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism de poliție, o autocamionetă și două tiruri.

Potrivit primelor informații neoficiale, două persoane ar fi fost găsite în exteriorul mașinilor. Nu se cunosc deocamdată detalii despre starea victimelor. Cert este că bucăți de fiare au zburat la zeci de metri distanță, semn că a fost vorba despre viteză puternică.

UPDATE, 13.20

Pompierii cărășeni anunță că accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, pe sensul de mers Buchin-Orșova. „Au fost implicate 3 autovehicule. La fața locului au fost direcționate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare. Nu au fost persoane încarcerate, dar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Caransebeș”.

UPDATE, 13.50

Polițiștii din Caraș-Severin spun că mașina de poliție se afla în misiune: însoțea o ambulanță care transporta un bolnav psihic la un spital din județul Timiș. Ambulanța a efectuat o depășire și a intrat în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus.

„Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a ambulanței, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectată într-un ansamblu TIR care circula în aceeași direcție de mers”, detaliază polițiștii cărășeni.

Din accident a rezultat rănirea unui polițist care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE, ora 14.20

Polițistul rănit are 21 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu traumatism cranio-cerebral și contuzie umăr stâng. Tânărul se află în investigații imagistice atât la nivelul toracelui, cât și al capului, în special a feței, fiind suspect de fractură piramidă nazală. De asemenea, șoferul TIR-ului, o femeie de origine greacă în vârstă de 42 de ani, a ajuns la spital, însă fără a prezenta răni grave.