Aşteptările unui primar PSD pentru alegerile din 2020: „Colegii mei sper că s-au deşteptat. Sper că vor lua nişte măsuri cu adevărat pentru români”

Unul dintre edilii familiei social-democrate din Caraș-Severin are toate speranțele că PSD-ul și-a învățat bine lecția, după cele două seturi de alegeri pierdute în 2019 partidul nemaiputându-și permite același „lux” în cadrul bătăliilor electorale care urmează să aibă loc peste doar câteva luni.

După ce, într-un interviu anterior, acordat pentru expressdebanat.ro, primarul comunei Socol, Olghița Ghiță, punea eșecul Partidului Social Democrat – rezultatele alegerilor europarlamentare, precum și scorul obținut la prezidențiale – pe seama mediului online, dar și pe seama neaducerii la cunoștința publicului a tuturor investițiilor făcute pentru binele țării de către partidul din care provine, astăzi edilul-șef este de părere că lucrurile au nevoie de o reîmprospătare a forțelor, însă nu bazată pe vorbe, ci pe fapte, pierderea altor două seturi de alegeri însemnând o adevărată catastrofă în rândul PSD-iștilor.

„Colegii mei sper că s-au trezit, sper că s-au deșteptat și sper că vor lua măsuri adevărate pentru români. Totodată, aceștia trebuie să fie conștienți că e nevoie de luptă. Nu însă cu orice mijloace, cum fac alții, prin jigniri, spre exemplu, ci prin fapte, cu replică la tot.”, a punctat șeful administrației publice locale din Socol.

Mai mult decât atât, primarul dă de înțeles că orice stângăcie a Guvernului PNL va fi aspru taxată de către cetățeni în cadrul următoarelor alegeri și respinge categoric practica Executivului liberal, aceea de a-și asuma orice în fața Parlamentului: „Să vedem ce o să facă acum guvernarea PNL, cu ce o să vină, să vedem bugetul… Nu sunt de acord cu ce fac liberalii în momentul de față: să-mi asum tot. Adică vin eu ca Guvern și îmi asum orice proiect, orice lege în fața Parlamentului și cu asta, basta! În aceste condiții, ce-am făcut? Până mai ieri țipau pentru ordonanțele PSD-ului, dar ei vin cu asumare în Parlament pentru orice.”, a mai ținut să aducă în atenția publicului, edilul-șef al comunei cărășene.