Vasilescu s-a săturat! Jivan cere răbdare până joi!

untitled design set 970x90 px

Anunțat ca fiind prima opțiune a social-democraților pentru Primăria Băile Herculane, Nicușor Vasilescu, fostul primar al orașului-stațiune, stă la masa negocierilor cu liderii altor partide politice, fiind deranjat de indecizia conducerii PSD Caraș-Severin!

Vasilescu nu e înregimentat politic la această oră, dar nici nu a făcut vreun secret din faptul că, începând cu anul trecut, a fost apropiat de PSD. „Chiar intenționam să candidez la Primăria Băile Herculane din partea acestui partid. Într-un an însă, conducerea județeană nu a considerat că e necesar și important să lămurească acest aspect și astfel s-a creeat o situație de incertitudine care mă obligă să mă gândesc ce trebuie să fac în perioada imediat următoare. Sunt hotărât să candidez la alegerile locale, lucru pe care l-am făcut public, dar o fac cu un singur scop, să fiu primar al oamenilor, nu al unor partide, care nu tot timpul reprezintă interesele cetățenilor, așa cum e normal.”, a spus acesta. 

Chiar dacă PSD a pierdut cele mai recente scrutine, Vasilescu nu consideră că ar fi un handicap pentru el candidatura sub sigla celor trei trandafiri. „Situația din PSD Băile Herculane și chiar din PSD Caraș-Severin mă determină să nu iau în calcul posibilitatea de a candida din partea acestui partid sau de a intra într-o eventuală competiție internă pentru a-mi câștiga dreptul de candidat PSD. În cursul acestei săptămâni o să discut cu lideri ai unor formațiuni politice și o să comunic hotărârea pe care o voi lua.”, a răbufnit Nicușor Vasilescu, omul de care se leagă restartul de acum câțiva ani al stațiunii de pe Valea Cernei. 

Luminița Jivan, șefa PSD Caraș-Severin, a spus public în mai multe rânduri că Vasilescu e prima variantă luată în calcul pentru Primăria Băile Herculane. „Joi voi fi la Herculane și vom lămuri lucrurile. Eu am spus că Nicușor Vasilescu este prima noastră opțiune. Nu am reușit să ajung până acum în organizația PSD Băile Herculane pentru că evenimentele de pe scena politică națională efectiv nu mi-au permis. Nicușor Vasilescu a reacționat impulsiv. Voi merge joi și vom lămuri toate aspectele în organizație pentru că Primăria Băile Herculane are nevoie de un altfel de primar decât a avut în acești ultimi patru ani!”, a spus Luminița Jivan pentru expressdebanat.ro.