Grapini s-a întors la umaniști!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Partidul Puterii Umaniste are o nouă conducere, votul din cadrul Consiliului Național Extraordinar fiind urmărit din sală și de europarlamentarul Maria Grapini.

Umaniștii vor fi reprezentați de acum înainte de avocatul Daniel Ionașcu care, până în prezent, a fost vicepreședinte în cadrul partidului. Noul lider, cunoscut pentru discursurile susținute în cadrul mai multor apariții televizate, a declarat că vrea să facă o altfel de politică.

„Vă dau cuvântul meu de onoare. Acesta este sentimentul care mă încearcă, al unei politic altfel, cu sufletul, în care fiecare dintre noi se implică real pentru țara lui, pentru comunitatea lui, iar împreună putem face mult, pentru că unde-s doi puterea crește. Trebuie să ne implicăm serios dacă vrem să schimbăm această țară, dacă vrem cu adevărat să schimbăm ceva trebuie să schimbă mentalitatea fiecăruia. Vreau! Pot! Am cu cine? Trebuie să avem. Împreună, avem. Trebuie să facem o politică altfel. Nu mă interesează celelalte partide, nu sunt partide mari și partide mici, dorința mea nu este mare sau mică. Dorința mea este pe cât vreau eu să dau un impuls propriei voințe, de a face și credința că voi ajunge la final”, a spus Ionașcu.

Consiliul Național umanist, format din vicepreședinți, lideri județeni și aleșii locali ai partidului, a hotărât, numirea lui Ion Toma în funcția de vicepreședinte și coordonator al regiunii Oltenia. În cadrul întâlnirii, la care a participat și Maria Grapini, a fost adoptat și textul rezoluției care stabilește principiile participării umaniștilor la alegerile locale din acest an.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/