Văru` Săndel, Elena Gheorghe, Adrian Temișan și What`s Up, la Zilele Orașului Bocșa

Bocșa va petrece Zilele Orașului cu mare fast, în acest sfârșit de săptămână. Timp de două zile, pe platoul din spatele Casei Orășenești de Cultură sunt așteptați artiști cunoscuți de muzică populară, dar și de muzică ușoară, pe care cei mai mulți au avut ocazia să-i vadă doar pe micile ecrane.

Primele spectacole muzicale de la Bocșa vor începe vineri, 20 iulie, la ora 19. Până la ora 23, publicul prezent pe platoul din spatele Casei Orășenești de Cultură va asculta repertoriul pregătit de Formația Florin Ionaș Generalul, împreună cu soliștii Claudia Ionaș, Diana Selagea, Nena Damian, Daniel Ilie și Lele Crăciunescu, spectacolul fiind prezentat de cunoscutul Văru` Săndel.

Ziua de sâmbătă, 21 iulie, este rezervată muzicii ușoare. De la ora 20, atmosfera va fi întreținută de Zsolt Kapros, cel care îi va invita în scenă pe băieții de la Reddok, urmați de Elena Gheorghe, Noaptea Târziu, What`s Up și Aurelian Temișan.

Zilele Orașului Bocșa 2018 au început de miercuri cu piesa de teatru „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, urmată astăzi de lansare de carte și vernisajul unei expoziții de fotografie documentară.

PROGRAMUL COMPLET AL ZILELOR ORAȘULUI BOCȘA 2018

JOI, 19 iulie

– ora 17.00 – Corpul B al Primăriei: vernisajul expoziției de fotografie documentară din colecția domnului Viliam Mihai Hanco – „Bocșa de altădată, itinerar imagistic”
– ora 19.00 – Mănăstirea „Sf.Ilie”: Slujba de Vecernie unită cu Litia
– ora 20.00 – Mănăstirea „Sf.Ilie”: Slujba Utreniei;
– ora 23.00 – Mănăstirea „Sf.Ilie”: Acatistul Sfântului Prooroc Ilie.

VINERI, 20 iulie

– ora 02.00 – Mănăstirea „Sf.Ilie”: Sfânta Liturghie (în biserica mănăstirii);
– ora 06.30 – Mănăstirea „Sf.Ilie”: Sfințirea apei și taina Sfântului Maslu;
– ora 09.30 – Mănăstirea „Sf.Ilie”: Sfânta Liturghie oficiată de către un sobor de preoți;
– ora 18.30 – Casa de Cultură: spectacol de dansuri populare cu Ansamblul „Bocșana”;
– ora 19.00 – Casa de Cultură: muzică populară cu Formația Florin Ionaș-Generalul și soliștii: Claudia Ionaș, Diana Selagea, Nena Damian, Daniel Ilie, Lele Crăciunescu, prezentator Văru Săndel.

SÂMBĂTĂ, 21 iulie

– ora 19.00 – Casa de Cultură: concert de muzică rock cu formația „REDDOK”;
– ora 20.00 – Casa de Cultură: concert de muzică pop-dance cu Elena Gheorghe, Noaptea Târziu, What`s Up, Aurelian Temișan, prezentator Zsolt Kapros;
– ora 23.00 – FOC DE ARTIFICII.