Apa de aur a Banatului! Din Munții Dognecei, în loja Prințului de Monaco, la Formula 1 și în restaurantele din Dubai

explo 1000x200

Puțini știu că apa de aur a Banatului, unică în lume, care izvorăște din adâncuri, în Munții Dognecei, este o apă atât de pură și cu efecte atât de uimitoare, încât se vinde la prețuri exorbitante în cele mai extravagante colțuri ale lumii. 

Restaurantele cu multe stele Michelin din marile orașe ale lumii, loja prințului Albert de Monaco, restaurantele din Dubai sunt doar câțiva dintre clienții care se bucură de proprietățile purificatoare ale apei AUR’A, care îmbină armonios cele mai importante simboluri chimice: hidrogenul, oxigenul, argintul şi aurul, o combinaţie care inclusiv la nivel molecular înseamnă sursă de viaţă, energie şi puritate. O combinație care a adus apei îmbuteliate la Ocna de Fier cea mai înaltă distincție pe care a avut-o România vreodată în domeniul apelor naturale! O apă pentru care, în Dubai, spre exemplu, se plătește 20 de dolari! Sticla!

Munţii Banatului au fost exploatați sute de ani, dar ei continuă să ascundă resurse inepuizabile și bogăţii neştiute sau despre care s-a făcut prea puțină vorbire. 

Povestea apei de aur de la Ocna de Fier e știută, probabil, de un număr prea mic de cărășeni, obișnuiți mai degrabă cu paragina și dezastrul din județ, deși, prin proprietățile sale, apa de aici e unică în lume! Horațiu Rada, directorul executiv al Aura Mineral Water, a dezvăluit pentru Express de Banat secretele apei miraculoase care izvorăște din Munții Dognecei, atât de apreciată deja în întreaga lume.

„Înainte de toate, am găsit o deschidere fantastică aici, la comunitatea locală din Ocna de Fier, am avut un sprijin total din partea autorităților, atât a celei vechi, cât în special a celei actuale, care ne-au sprijinit în toate demersurile noastre. Într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, un loc unde natura a fost atât de darnică, spune Horațiu Rada, ne împotmolim în indiferența autorităților la nivel general și mă refer în special la zona infrastructurii. Această fabrică am construit-o pentru un produs cu totul deosebit, unic în lume, o apă cu parametri extraordinari, o apă naturală, care se îmbuteliază la sursă, o apă care a fost premiată la Institutul Internațional de Testare a Calității Gustului și Mirosului de la Bruxelles cu 3 stele de aur. Aveți ape foarte bune aici, în Caraș-Severin! Perena este una dintre ele, care a fost cu 2 stele, iar apa aceasta, AUR’A, este cu 3 stele de aur, este cea mai înaltă distincție pe care a avut-o România vreodată în domeniul apelor. O apă cu un PH de 8,25 este cu totul aparte!”

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679084333674″]

1000x100 casa brutarului
tmc 640

După acordarea acestei distincții, Ocna de Fier a devenit una din cele mai căutate localități pe Google sau GPS. Marile companii de distribuție din lume și adevărații cunoscători ai apelor au fost primii care s-au interesat de apa fantastică made in Caraș-Severin. Au fost aici, la Ocna de Fier, au venit din Emiratele Arabe, din Arabia Saudită, din China, Turcia, Cehia, Slovacia, Franța, Italia, Germania, din toate colțurile lumii, cu toții au fost aici. Toți au rămas impresionați de locuri, de bogăție, de tot ce se află aicii”, povestește bucuros cel care a descoperit apa de aur.

„Spre deosebire de majoritatea producătorilor, apa Aur’a este pură – asta înseamnă că este îmbuteliată exact aşa cum iese din munte, direct din natură, filtrată natural de rocă, bolovănişuri, nisip şi argile. Este naturală – dintr-o zonă fără activităţi industriale, agricole sau turistice, la mii de hectare distanţă de posibile surse de poluare. Produsul se poate compara cu oricare apă din zona premium şi de lux din lume”, a mai spus Horiaţiu Rada.

Aur’a este îmbuteliată doar în sticlă, pentru a nu-şi pierde proprietăţile, sticla fiind realizată de Vetropack – unul dintre cei mai importanţi producători de ambalaje de sticlă din Europa – în fabrica din Slovacia. Apa plată este comercializată în două tipuri de sticle, de 0,75 litri şi 0,33 litri. „Dacă am pune Aur’a în recipiente de plastic, am distruge tot. Am transforma-o într-o apă banală şi am depersonaliza-o. Este exclus! Sticla este cel mai sigur ambalaj inventat până acum”, a explicat Horaţiu Rada.

Horațiu Rada a povestit pentru expressdebanat.ro și cum au fost descoperite proprietățile incredibile ale apei Izvorului Ursoanea. „Să reușești să dai o apă alcalină la 8,25, în condițiile în care este o apă microbiologic pură și reușești totodată să stabilizezi coloizii de aur și argint în această apă este chiar un miracol! Secretul apei a fost descoperit în trei ani de testări, de tatonări, de analize și de-a mă autodepăși. Într-o vreme, eram claustrofob, dar am descoperit peșteri cu surse de apă foarte bună, dar le lipsea sclipirea. Când ai pus această apă pe față, ai simțit energia, apa este un lucru viu. Cine nu înțelege că apa, ca și vinul, este un produs viu, nu poate înțelege ce este puritate, ce este acuratețe, ce este sănătate pură. Apa aceasta, dacă te dai cu ea pe față, simți că te umple, te revigorează. Această energie am simțit-o de prima dată, a fost una dintre posibilele resurse recomandate de domnul Gruescu, un mare nume al zonei, care mi-a recomandat mai multe izvoare. Am făcut analize la mai multe, iar Ursoanea a fost izvorul câștigător. Parametrii au fost cu totul deosebiți, locația a fost cu totul deosebită și deschiderea comunității locale a fost cu totul deosebită, a dezvăluit Horațiu Rada.

banner maxagro