Cel mai mare producător de pantofi din România a ajuns în Reșița! Lucrează pentru un brand de fițe italian și oferă super salarii!

explo 1000x200

O întreagă bandă de producție care va face pantofi pentru un renumit brand la nivel mondial e angajată de principalul producător român în domeniu! Oferta salarială este mult peste nivelul Reșiței!

După fabricile din Arad, Cluj, Jimbolia și Sânnicolau Mare a venit rândul Reșiței pentru a fi plasată din nou pe harta confecțiilor, domeniu în care orașul a excelat cu mai bine de două decenii în urmă. Numărul 1 în România și în confecționarea de pantofi a început producția și la Reșița, de aici urmând să plece în magazinele de lux colecții semnate de celebri designeri italieni. Pentru asta, fabrica de încălțăminte New Eclipsa Shoes din Reșița angajează aproximativ 70 de persoane, de care e nevoie pentru noua bandă de producție. Se caută astfel cusători în mașină și montatori articole din piele.

Ce oferă New Eclipsa Shoes?!

– Salariu în funcție de experiență:

* Cusători: 2.350 LEI – 2.750 LEI;

* Montatori: 2.250 LEI – 2.350 LEI;

– Condiții de muncă la cel mai înalt nivel;

– Bonuri de masă de 15 lei

– Alte bonusuri de performanță

– Ore suplimentare plătite dublu

– Un singur schimb

– Program 07:00-15:40, cu pauză de 40 de minute

– Se asigură transport pentru persoanele din afara Reșiței

Pentru detalii puteți suna la tel. 0721 707 960 sau să vă prezentați la sediul firmei din Reșița, Platforma Câlnicel Nr. 1, fosta hală Romstal.