UPDATE. Super lovitură pe piața transferurilor! CSM o lasă pe UTA fără căpitan!

Campania de achiziții din această vară a clubului din Valea Domanului e tot mai interesantă de la o zi la alta, impresia specialiștilor fiind că Tavi Benga va avea la dispoziție un lot mult mai bun decât a folosit Daniel Oprița sezonul trecut.

Oficialii CSM-ului au anunțat transferul lui Marius Curtuiuș, căpitanul și golgheterul celor de la UTA în ultimii ani. Vârful de atac împlinește în 8 august 29 de ani, a jucat în prima ligă pentru Gloria Bistrița, iar în trei ani pentru UTA a bifat 95 de meciuri și a marcat de 34 de ori. În compartimentul ofensiv Benga îi mai are, în principal, pe Marius Staicu și Dumitru Ene, dar multe speranțe se leagă și de Dragoș Săulescu, a cărui viteză a făcut de atâtea ori diferența în edițiile trecute de campionat. Benga va avea de unde alege pentru faza ofensivă, dar soluții bune are și pentru celelelate compartimente, indiferent de sistemul în care va așeza echipa în teren. Lucru care s-ar putea vedea și azi, rosso-nerii având programat primul meci de verificare, la Timișoara, cu ASU Poli.

UPDATE

Meciul de azi de la Timişoara, dintre ASU Politehnica, echipă de Liga a II-a, şi CSM Reşiţa s-a încheiat la egalitate, 2-2. Au marcat Shieb, Cherecheş, respectiv Taciuc şi Staicu. Gazdele au deschis scorul în minutul 3, reşiţenii au întors rezultatul, iar în minutul 65 a fost restabilită egalitatea.

foto: liga2.prosport.ro