VIDEO Vânzătoare bătută şi jefuită la Reşiţa!

Vânzătoarea unui magazin alimentar din Reşiţa a tras o sperietură zdravănă aseară, când a fost atacată de doi indivizi cu cagule. După ce au furat toţi banii din casa de marcat şi câteva sticle de whisky, tâlharii s-au facut nevăzuţi. Au fost prinşi însă la scurt timp de poliţişti. 

Totul s-a petrecut aseară, în incinta magazinului Saray, de lângă Universitatea Eftimie Murgu. Femeia, care se afla singură în magazin, i-a alertat pe oamenii legii în jurul orei 21.45. „Echipa deplasată la faţa locului a constatat că doi tineri au pătruns în magazin şi, lovind-o pe vânzătoare în zona capului cu pumnul în mod repetat, i-au solicitat să deschidă casa de marcat”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Tâlharii, mascaţi cu cagule şi purtând mănuşi, au luat toţi cei 1700 de lei pe care i-au găsit în casă. Nu s-au mulţumit însă doar cu atât. De pe rafturile magazinului au sustras trei sticle de whisky şi mai multe pachete de ţigări. „În goana spre ieşire, unul dintre cei doi şi-a pierdut cagula, au spart o sticlă de băutură şi au scăpat pe jos câteva dintre pachetele de ţigări”, a precizat Constantin Ofileanu, şeful Serviciului Investigaţii Criminale.

Poliţiştii au început imediat căutările şi în mai puţin de 24 de ore au reuşit identificarea suspecţilor. Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 17 şi 20 de ani, ambii din Reşiţa. Cei doi au fost ridicaţi chiar din apartamentul în care locuiau, pe Valea Domanului. „La locuinţa acestora oamenii legii au găsit bunurile sustrase din magazin, respectiv bani, sticle de whisky şi ţigări, dar şi hainele în care erau îmbrăcaţi cei doi atunci când au pătruns în societatea comercială”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.

Ambii au fost conduşi la sediul poliţiei unde, după câteva ore de audieri, s-a decis reţinerea lor pentru 24 de ore. Mâine, cei doi tineri vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Minorul este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat în cursul anului 2010 pentru furt calificat.

În ceea ce o priveşte pe victima celor doi, aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Oamenii legii au transportat-o la spital, dar din fericire nu a fost necesară internarea. Cu siguranţă însă,  femeia nu va uita prea curând sperietura pe care a tras-o.