Jandarmii cărăşeni se pregătesc de oaspeţi

Ziua Jandarmeriei îi găseşte pe jandarmii cărăşeni cu porţile deschise. Şi anul acesta vizitatorii, de la cei mai mici la cei mai mari, sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, unde vor putea vedea puţin din secretele meseriei de jandarm.

Ziua Porţilor Deschise va avea loc marţi, 3 aprilie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, situat pe strada Erou Jandarm N.Marcu, nr. 1. Musafirii, în special copii şi elevi, sunt aşteptaţi începând cu ora 11.00. „Cei prezenţi în curtea instituţiei, vor putea asista în această zi la diverse exerciţii demonstrative executate de către jandarmi, putând de asemenea să vadă o parte din logistica din dotarea acestora la misiuni”, a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.

Acţiunile preilejuite de Ziua Jandarmeriei, sărbătorită în fiecare an şi de jandarmii din judeţ, nu se încheie însă aici. Astfel, luni, 2 aprilie, în Parcul Tricolorului va fi amlasat între orele 11.00-14.00 un punct de informare pentru cetăţeni. Aici va fi expusă tehnica din dotare şi  mijloacele logistice aflate în dotarea jandarmilor în cazul diferitelor misiuni executate. La sediul unităţii vor fi invitaţi si rezerviştii, mereu alături de colegii lor de armă la astfel de activităţi.