Vânătoare ilegală în Timiș, încheiată mortal pentru un bărbat

O partidă de vânătoare din județul Timiș s-a terminat mortal pentru un bărbat. Un alt participant l-a împușcat din greșeală.

Luni, polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au fost sesizați prin apel 112 că în apropierea localității Crivina, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localității Crivina, ar fi împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând din nefericire decesul acestuia”, a transmis IPJ Timiș.

La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate. Polițiștii au stabilit că cei doi bărbați nu dețineau permise de port armă.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Sursa foto: arhiva