UPDATE: Executat cu şase gloanțe în lanul de porumb! Poliția e în alertă de grad zero!

Oamenii legii sunt pe urmele unui individ care a ucis cu o armă de vânătoare un hoţ de ştiuleţi de porumb cu care vroia să hrănească animalele!

Poliţia a fost alertată în toiul nopţii printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat a fost împuşcat într-un lan de porumb situat între Valeapai şi Bărbosu, localităţi aparţinătoare comunei Ramna. ,,La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, condusă de procurorul criminalist şi însoţită de medicul legist. De asemenea, la faţa locului a sosit şi o ambulanţă. Din primele verificări, rezultă că persoana decedată, G.C, în vârstă de 43 ani, este din localitatea Bărbosu şi prezintă şase orificii produse prin împuşcare, în zona umărului stâng şi a gâtului, care provin de la o armă de vânătoare”, informează poliţia cărăşeană.

Bărbatul împuşcat se deplasase împreună cu concubina sa, cu un autoturism, în cursul nopţii, la un lan de porumb, cu intenţia de a sustrage ştiuleţi de porumb pentru animale. Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat împuşcat. ,,Se efectuează cercetări faţă de autor necunoscut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză existând mai multe ipoteze de lucru”, mai informează IPJ Caraş-Severin. Cel mai probabil, persoane aflate la braconaj au auzit zgomot în lanul de porumb şi l-au confundat pe hoţ cu vreo sălbăticiune. Poliţiştii merg în paralel şi pe alte piste pentru prinderea făptuitorului.

UPDATE, 8.09.2014, ORA 14,45 – Căutări extinse!

Pentru că nu au reușit să prindă persoana vinovată de moartea unui om, astăzi, polițiștii au mărit numărul de efective trimise în zonă. Mai multe persoane au fost audiate până la această oră, iar cercetările sunt extinse la toți deținătorii de arme din apropiere.

Comments

  1. ilie says:

    Sa faca politia Romana ceva cu acesti smecheri de vanatoare. care vaneaza ilegal.. mie ani la rand miau impuscat caini ce iam avut la animale , s-au apucat si de oi le vaneaza cu caini lor, apoi fug de la fata locului. In MOLDOVA NOUA.. deacolo sunt… Dar nu ia nimeni nici o masura ??… Eu cred ca sunt mana in mana Politia din zona aceasta cu braconaji.

  2. YGY says:

    De când omorul a devenit ucidere din culpă? Suspecții/autorii se cunosc, dar probele dispar si cazul este posibil sa rămână cu autor neidentificat, deși aceștia se cunosc, nu se poate proba.