Vali Rusu:“Prefectul l-a avertizat pe primar!”

Deputatul PD-L Vali Rusu a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia s-a arătat consternat de situația în care se află municipiul Reșița în ce privește stratul mare de zăpadă care nu a fost înlăturat. Acesta a aruncat cuvinte dure la adresa edilului-șef.

Parlamentarul pedelist se declară șocat de faptul că pe drumul care leagă Bucureștiul de Reșița a circulat în condiții normale, iar când a ajuns în oraș s-a împotmolit din cauza zăpezii. “Nici la Strehaia nu sunt nămeți în halul acesta. Să spună acest incompetent ce a făcut, în condițiile în care codul galben a fost anunțat cu zile bune înainte să înceapă ninsoarea. Câți bani a alocat pentru deszăpezirea din oraș, în condițiile în care utilajele pe care le-am văzut pe stradă sunt doar de construcții și în niciun caz pentru deszăpezire”, a spus Vali Rusu, în această după-amiază.

Acesta continuă să îl facă “incompetent” pe edilul șef, și vine cu explicații suplimentare pentru acuza sa. “Cum este posibil ca într-un județ cu o rețea de 800 de kilometri să nu fie probleme, iar la Reșița să se creeze blocaje din cauza zăpezii. Dacă nu face față, să recunoască public și să ceară ajutor de la președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și de la prefectul Octavian Țunea. De altfel, acesta din urmă l-a avertizat că îl amendează pentru modul în care arată orașul”, a spus Vali Rusu.

Cum răspunde primarul Reșiței
Primarul Reșiței, sătul de atâtea atacuri, răspunde și celui lansat de deputat de această dată, dar în același timp îi explică faptul că executivul a făcut față cu brio cantității mari de zăpadă care a căzut în ultimele săptămâni. În plus, infirmă faptul că ar fi fost tras de mânecă de prefect din cauza modului în care se circulă pe drumurile publice.

“Pe primar nu l-a avertizat nimeni. Asta pentru că primarul, pe lângă munca de birou a fost și pe teren la verificare. Administrația locală a fost lăudată și de radioul public local, condus, probabil, apolitic de candidatul invocat de Vali Rusu. Acest papagal mincinos bate din nou câmpii. Probabil, iar și-a schimbat medicamentele”, a precizat independentul Mihai Stepanescu, primarul orașului Reșița.

Comments

 1. DANIELA says:

  ARE DREPTATE DOMNUL VALI RUSU IN RESITA SE FACE DESEPEZIREA CU “”””TRACTOARE”””” NU CU UTILAJE DE CONSTRUCTI AR FI FOST BUNE SI ACESTEA RRRRRUUUUUSSSSSINNNNEEE
  “””””””””””” ””””””””””””””””””””””
  “”””””””””””””””””””””” JOS STEPANESCU”””””””” SA NU MAI CANDIDEZE ACEST INCOMPETENT “””DOMN””” PRIMAR

 2. CEZAR says:

  Tu ai dat zapada din fata blocului! ; hai sa-l chemam pe Becali sa faca deszapezire, cred ca astea sunt motive puerile si in tara cu toate efectivele nu au reusit sa faca fata asa ca…

 3. Anonim says:

  Daca si Vali e “domn” :)) ….buze calde si moi

 4. Anonim says:

  cu ce vrei sa se faca in parcari si locurile stramte…cu TABul ?alea sunt pe bulevard…mare ticalosia portacaliilor

 5. IONELA says:

  CE MULTI CATELUSI MAI ARE STEPANESCU . IL FELICITAM PT CUM ARATA ORASUL E FFF FRUMOS AVEM MUZICA IN CENTRUL ORASULUI, STRAZILE SUNT FARA GROPI SI ZAPADA A FOST PE STRAZI CA SI INEXISTENTA BRAVO STEPANESCU DAR AR TREBUI SA NE LASI SI SA CANDIDEZI LA PRIMARIA TIMISOARA SA FACI SI ACOLO ASA MULTE LUCRURI FRUMOASE CA SI IN RESITA……LASA-NE………. LASA-NE DACA AI AVEA CARACTER