Neînțelegeri pe tema parcărilor din Reșița

untitled design set 970x90 px

Deputatul PD-L, Valentin Rusu, a declarat la cea mai recentă conferință de presă a sa că este uimit de declarațiile pe care le face edilul-șef la audiențele cu cetățenii. Potrivit parlamentarului, primarul i-ar fi declarat unui reșițean că Vali Rusu și Viorel Blajovan ar fi amestecați în subiectul parcărilor concesionate.

Parlamentarul PD-L este revoltat pe modul în care edilul Reșiței îl atacă, fără motiv, spune el. Valentin Rusu a spus că un cetățean i-ar fi atras atenția că Mihai Stepanescu vorbește pe la audiențele pe care le are cu cetățenii că deputatul pedelist și consilierul local Viorel Blajovan ar fi implicați în subiectul concesionării parcărilor din oraș, către firma Repark. “Primarul a făcut licitația. Îi cer public să spună explicit care este situația parcărilor. Cum este posibil să implice numele meu? Să explice la ce se referă când amestecă numele meu în subiectul parcărilor”, subliniază deputatul pedelist.

La polul opus, primarul iese și explică încă o dată faptul că parcările din Reșița au fost concesionate în “condiții speciale”, la insistența a doi consilieri PD-L.

“Cu privire la parcări, documentele arătate presei dovedesc că cei doi consilieri locali, Viorel Blajovan și Sorin Simescu, au inițiat și susținut concesionarea acestor parcări în condiții speciale. În rest, nu am ce să îi răspund. Am auzit că nici la școală nu a fost elogiat, iar singura societate pe care a coordonat-o din postura de fin a falimentat-o. Din acest motiv, serviciile au fost preluate de firme ale familiei”, a precizat primarul independent, Mihai Stepanescu.