Valeria Schelean-Șomfelean: „Stăm bine în preferințele cetățenilor, vom obține un scor mare!”

Cel mai vizibil politician cărășean la nivel central anticipează debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și reunirea social-democraților cu cei plecați la Pro România.

Deputatul PNL de Caraș-Severin anticipează o prezență numeroasă la urne și victorii categorice pentru PNL în orașele și municipiile județului. „Eu cred că vom avea un rezultat foarte bun inclusiv la nivelul județului Caraș-Severin, sondajele noastre arată că stăm bine în preferințele cetățenilor și că vom obține un scor mare. Evident, faptul că avem primari în orașele din Caraș-Severin este important pentru că, e clar, acele orașe sunt bazine electorale PNL. Oamenii care au votat în alegerile locale preponderent pentru PNL cu siguranță vor avea acceași opțiune și pentru aceste alegeri. Cu siguranță vor avea un vot înspre PNL”, a declarat Valeria Schelean-Șomfelean.

De rezultatul votului de duminică, mai spune parlamentarul PNL, depinde foarte mult și soarta lui Liviu Dragnea. Și, totodată, strategia PSD, Pro România și, mai nou, a UDMR. „Dacă PSD va obține obține un scor neașteptat de rău pentru ei, cu siguranță ar trebui ca sancțiuni să existe la nivelul conducerii partidului. Asta dacă și cei care sunt în PSD în momentul de față au într-adevăr această tărie de a-și expune în interiorul partidului opinia și de a-i sancționa pe cei care au condus partidul la rezultatele proaste pe care le vor obține la alegerile din 26 mai. Cu siguranță, cei plecați din PSD către Pro România se gândesc la o variantă în care cele două formațiuni să se reunească, cred că asta este și dorința, dar probabil cu un alt lider pentru că plecarea multora din PSD este strict legată de actualul lider al PSD, nu de faptul că nu se mai regăsesc în ideologia partidului, în valorile partidului și așa mai departe”, a explicat Valeria Schelean-Șomfelean.

banner 970 x 250