Un viceprimar PSD din Caraș-Severin a demisionat pentru Mocioalcă, Ponta și PRO România!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Ales, marți, viceprimar al comunei Constantin Daicoviciu, Iulius Duda a renunțat după numai 72 de ore la funcție, dar și la calitatea de consilier local PSD! „Eu nu pot să votez sau să o susțin pe Luminița Jivan!”

Duda a primit 10 voturi din 11 în ședința Consiliului Local al comunei Constantin Daicoviciu și a fost instalat viceprimar, bucurându-se inclusiv de încrederea celor patru aleși liberali. Lucrurile n-au mers însă deloc bine pentru că în organizația locală PSD au început tensiunile. „Eu am avut o discuție cu primarul despre alegerile europarmentare. El mi-a spus că merge cu PSD și Luminița Jivan. Lucru cu care eu nu sunt de acord. Eu i-am spus că nu pot să o susțin vreodată pe Luminița Jivan. Astfel, după 72 de ore de la momentul în care am fost ales, mi-am dat demisia din funcția de viceprimar și consilier local PSD. Eu am fost pus pe lista PSD de domnul președinte Mocioalcă și voi susține lista PRO România la alegerile Europarlamentare și pe Victor Ponta. Eu nu pot să merg sub nicio formă cu Luminița Jivan. Azi mi-am dat demisia, susțin PRO România”, a declarat Duda pentru expressdebanat.ro.

1000x100 casa brutarului

Duda nu este singurul social-democrat care a urcat în barca PRO România Caraș-Severin în ultima vreme. Primarii comunelor Marga și Bucoșnița au anuțat la rândul lor că susțin la alegerile europarlamentare lista pe care o deschide Victor Ponta.

expres banat 1000x100 (2)